Az oldal használatával ön beleegyezik abba, hogy a weblapunk cookiekat tároljon az ön számítógépén.
x

Pályázat

Európai Regionális Fejlesztési Alap: befektetés a jövőbe

 

         

 

Az Európai Bizottság Regionális oldala ezen a linken érhető el

 

Kedvezményezett neve: EDI-MED 2005. Egészségügyi és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiai innováció a vállalkozás hatékonyságának növelése érdekében az Edi-Med 2005. Kft-nél.

A szerződött támogatás összege: 5.715.000.-Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés keretében egy Vivid T8 Pro R2.5 típusú ultrahang készülék beszerzése valósult meg. Az innovatív eszköz beszerzése révén képessé vállunk az egyre növekvő betegforgalom, az egészségtudományi innovatív kutatásokhoz kapcsolódó sokasodó vizsgálatok kielégítésére. Az új technológiai eszköz alkalmas az újabb tudományos kutatásokhoz szükséges vizsgálati tevékenységekhez kapcsolódó magasabb elvárások kielégítésére (pl: pontosabb adatrögzítési, tárolási kapacitás stb.) is, ami további piaci jelenlétünket biztosítja. A beszerzendő eszköz révén gyorsabb betegvizsgálat végezhető majd el, így több páciens vizsgálható ugyanazon idő alatt nagyobb szakmai hatékonysággal. Az eszköz innovatív képjavító és jelfeldolgozó rendszere révén csökkenthető a vizsgálati idő. A szöveti doppler technika segítségével pontosabb diagnózis felállítására nyílik lehetőség, így hatékonyabb betegellátás megvalósulása történik meg.

Új betegcsoport vizsgálatára is nyílik alkalmunk. Az L6-12-RS típusú lineáris vizsgáló fej segítségével erek és a lágyrészek direkt vizsgálatára is alkalmunk lesz ezáltal a perifériás és nyaki érszűkület illetve a radiológiai vizsgálatra szoruló betegek révén is bővülhet rendelésünk profilja. Az új eszköz beszerzésével ideggyógyászati angiológiai és radiológiai vizsgálatokra is nyílik lehetőség, ami új betegcsoport megjelenésével pácienskör bővülésével új piacok megjelenését eredményezi számunkra. Az új eszköz által biztosított technikai lehetőségek differenciáltabb diagnózis felállítását biztosítják. Ezáltal a páciensek vizsgálata szélesebb körben történik így az új betegcsoport adekvát kezelése történik. A beszerezni kívánt eszköz megfelel a vonatkozó európai irányelveknek.

Az ultrahang készülék révén egy nagy teljesítményű digitális ultrahangos képalkotó rendszer alkalmazása jön létre, a hozzá kapcsolódó teljes körű adatkezelési szolgáltatásokkal. A kardiovaszkuláris és többfunkciós alkalmazások mellett felnőtt 2D-s kardiológiai vizsgálatok, perifériális érvizsgálatok, hasi, vizsgálatok, kis szervek, ízületek vizsgálatainak a megtörténte jön létre.

A rendszer architektúrája:

• Felgyorsított térfogati ultrahang architektúra

• Egyszerűen használható funkciók teszik a Vivid T8 Pro-t az egyik leghatékonyabb kardiovaszkuláris készülékké – beleértve ebbe a leegyszerűsített érintőképernyőt, az Auto EF és a Vizsgálati Asszisztens programot.

• A True Scan Raw Data a GE innovatív technológiája, amely az archivált képek széleskörű feldolgozását teszi lehetővé az eredeti vizsgálatnál használt paraméterállítások és kvantifikációs eszközök nagy részének az alkalmazása által.

 • REAL-TIME triplex mód ami egyidejűleg három felbontásból történő megjelenítését mutatja a szívnek.

 • Az anatómiai M - mód a szív egyedi állásának megfelelően változtatható kurzor állás mellett valós időben pontos mérést jelenít meg.

 • A Spektrális Szöveti Doppler a szív systoles dyastoles funkciójának mérésében segít.

 • A Color Szöveti Doppler áramlási viszonyok meghatározásában kiegészítő segítség.

 • Compound képjavító eljárás: alkatilag nehezen vizsgálható betegről is optimálisabb képet nyerünk.

 • UD Clarity: szemcsésség csökkentő képalkotás szintén képminőséget javít.

 • USB Memory Stickre és külső HDD-re történő adatrögzítés az archiválást segíti.

 • 8,4” érintőképernyő a kor elvárásainak megfelelően gyorsabb pontosabb gépi beállításokat tesz lehetővé.

 • A 21” tükröződésmentes LCD monitor kiváló képi megjelenítést biztosít segítve a pontos diagnózist.

A technológiai fejlesztést eredményező új eszköz beszerzésének köszönhetően a vállalkozásunk hatékonysági és jövedelmezőségi potenciálja növekszik.

A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2019.05.29.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-03037

Kapcsolat

Kérjen előjegyzést

 • 4400, Nyíregyháza, Agyag u. 12.
 • 70/511-77-11 vagy 70/419-26-27
 • drbakksandor@gmail.com