Az oldal használatával ön beleegyezik abba, hogy a weblapunk cookiekat tároljon az ön számítógépén.
x

Rólunk

Szakmai Önéletrajz: Dr. Bakk Sándor Kardiológus, Belgyógyász Főorvos

 

Dr. Bakk Sándor vagyok, 1975-ben születtem, Fehérgyarmaton.

- Gimnáziumi tanulmányaimat a nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnáziumban folytattam.

- 2001-ben Általános Orvos diplomát szereztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel.

- Rezidens képzésemet a Debreceni Orvostudományi Egyetemen és a Hajdú-Bihar Megyei Kenézy Gyula Kórház III. Belgyógyászati osztályán abszolváltam.

- 2003-ban a nyíregyházi Megyei Kórház Kardiológia Osztályára nyertem felvételt, ahol 2019-ig aktív részt vállaltam a kardiológiai betegek járó és fekvőbeteg ellátásában, 2006-tól a szívkatéteres műtétek, a szívbetegek intenzív ellátásában és az akut infarktusos betegek  szívkatéteres ügyeleti ellátásában is.

- 2006-ban Belgyógyászat szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel

- 2010-ben Kardiológia szakvizsgát szereztem kiváló minősítéssel

- 2011-ben Invazív Kardiológia (szívkatéter) licence vizsgát tettem

- 2012-ben Echocardiographias (szívultrahang) licence vizsgát tettem

- 2017-ben Akkreditált Transthoracalis Echocardiographias vizsgát szereztem kiváló minősítéssel

- 2005 óta a Magyar Belgyógyász, 2006 óta a Magyar Kardiológia Társaság, 2010 óta az Invazív Kardiológiai Társaság tagja vagyok. Szakma-specifikus továbbképzések, kongresszusok rendszeres résztvevője vagyok.

Jelenleg kardiológiai- és belgyógyászati magánrendelésem mellett főorvosként dolgozom a nyíregyházi Megyei Kórház Kardiológia szakrendelésén és a Medison Csoportpraxisban. 2007 óta a kórházi betegelltás mellett  belgyógyászati és  kardiológiai magánellátást folytatok, aktív részt vállalok a kardiológiai betegek kivizsgálásában, kezelésében, gondozásában. Pácienseink elsősorban Nyíregyháza, Mátészalka, Kisvárda és Fehérgyarmat környéke mellett a keleti raegio és a határontúli környező településekről érkeznek. Akreditált képzőhelyként részt veszünk a szakdolgozói továbbképzésben, orvosképzésben.

2006-óta rendszeresen végzek „ szívkatéteres ” vizsgálatokat, és részt veszek az akut infarktusos betegek szívkatéteres ügyeleti ellátásában is. Magán orvosi praxisban kardiológiai betegek kivizsgálását, kezelését gondozását, igény szerint hospitalizáció és szívkatéteres vizsgálatok megszervezését vállalom.

Nős vagyok, egy kisfiú és egy kislány apukája.

 

Hivatkozások:

 

Teljeskörű vizsgálat

Szív-érrendszeri és belgyógyászati vizsgálatok, menedzser szűrés, diagnosztika és kezelés egy modern jól felszerelt rendelőben, várakozás nélkül, előjegyzés alapján.

Barátságos környezet

Nyíregyházán, szép környezetben, diszkrét, barátságos, modern, klimatizált rendelő, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szakmai tapasztalat

Kardiológiában és belgyógyászatban szerzett közel 20 éves szakmai jártasságom és a több mint 10 éves szívkatéteres műtéti tapasztalatom szavatolja az Ön biztonságát.

Kapcsolat

Kérjen előjegyzést

  • 4400, Nyíregyháza, Agyag u. 12.
  • 70/511-77-11 vagy 70/419-26-27
  • drbakksandor@gmail.com